All purchases from the shop come with an in-depth video tutorial that will walk you step-by-step through how to use the template and customize it for your own business.

If you have additional questions, you can always reach out directly at shop@loveandspreadsheets.com.

01. how do I customize the templates?
answer:
02. WHAT IF I DON’T USE GOOGLE SHEETS?
answer:

No need to worry. While we only offer Google Sheets templates at this time, spreadsheet programs play nice with each other!

Depending on the template you purchase, there may be some minor formatting updates to make, but each template purchase comes with a video on how to convert your Google Sheets template for use in Microsoft Excel or Apple Numbers and make those adjustments.

03. Do you offer Excel or Numbers Templates?
answer:

At this time, we only offer templates for Google Sheets. However, if the demand becomes high enough, we will begin offering Excel and Numbers versions.

If you’d like to see a specific template (or all of them) offered for Microsoft Excel or Apple Numbers, please reach out and let me know!

You can reach out via my contact form or email shop@loveandspreadsheets.com.

04. What is your return policy?
answer:

Due to the digital nature of products in the Love & Spreadsheets shop, all purchases are non-returnable and non-refundable.

If, however, you are unsatisfied with your purchase in any way or are having issues customizing and using it in your business, please fill out the form on my contact page or send an email to shop@loveandspreadsheets.com.

05. Can you customize the template for me?
answer:

At this time, I do not offer customization of templates. I have done my best to create a template that is easy-to-use and easy-to-customize, and have included tutorials to give you confidence in customizing the spreadsheet template to your business and brand.

If you have any issues preparing your template for use, please reach out to shop@loveandspreadsheets.com.

06. Are the templates easy to use?
answer:

Yes! If you're brand new to using spreadsheets then there may be a bit of a learning curve, but I've got you covered there, too!

Every template purchase comes with a Spreadsheets 101 tutorial that will teach you the basics of using and customizing spreadsheets as a whole, along with an in-depth tutorial specific to your spreadsheet purchase showing you exactly how to use every sheet and feature.

07. what if i have issues with the template?
answer:

If you have issues of any kind with your template, don’t worry, friend! I’ve got you covered!

Email to shop@loveandspreadsheets.com detailing the exact issues you’re having and we’ll get things sorted out for your ASAP! Screenshots or screen shares will help me diagnose the issue that much faster, so the more info you can give, the better!

08. do you make custom spreadsheets?
answer:

During this season of life, I am unavailable for any custom work.

However, I am constantly working to create new products to add to the shop. If you’re looking for something specific you’d like to see there, send an email to shop@loveandspreadsheets.com to let me know!

09. Do you work with clients one-on-one?
answer:

During this season of life and business, I do not work with clients in a one-on-one capacity.

If you’re looking for help in a specific area, check out my recommended resources, including some amazing creatives to connect and work with.

11. THIS IS THE QUESTION?
answer:

Chocolate bar chocolate cake pastry danish liquorice icing soufflé gummi bears. Bonbon fruitcake jelly. Tiramisu biscuit marshmallow cupcake tiramisu sugar plum chocolate cake danish sweet roll. Dessert donut jujubes liquorice.

Powder cotton candy gummi bears caramels jelly beans jelly beans sesame snaps candy. 

join and save

Get 10% off your first order

Get 10% off your first Love & Spreadsheets purchase! Pop your name and email below to instantly get your code.

By joining, you'll get 10% off and stay in the know!