spreadsheets for business

The Content Management Spreadsheet

Everyone says it: content is king. 

And while those content marketing mavens say it’s one of the easiest and fastest ways to market your business, it often feels like anything but.

How do you plan things out without it taking hours on end? How do you manage the workflow and make sure you have all the pieces together for each blog post, email, or new podcast episode?

Instead of spending hours spinning your wheels, trying to figure out how many blog posts or emails you need to each week, month, or year, and what on earth those should be, what if you could plan out an entire quarter’s worth of content in an hour...or less?

Then manage it all, with simplicity and ease? Sounds impossible, but it’s not. All you need is the right tool.

full product details

Change the marketing Game with the Content Management Spreadsheet.

add to cart

$17

template features

fully customizable

Your Google Sheets template is fully customizable and ready for you to make it your own! Update brand colors, workflows, and more to make it fit your unique business!

conversion tutorials

Not a Google Sheets person? No problem! Your template purchase comes fully equipped with step-by-step instructions on how to convert it to Microsoft Excel or Apple Numbers.

lifetime customer support

Got a question about how a specific feature works? Template doing something that doesn't look right? Send an email day or night and we'll get your questions answered in a snap!

step-by-step video tutorial

Get the full benefit of your spreadsheet template from day one with a step-by-step, in-depth tutorial that walks you through every page and every feature so you can jump right in, spreadsheet maven or not!

spreadsheets 101

Whether you’re a spreadsheets newbie, or just want a quick refresher before diving in, the Spreadsheets 101 tutorial gives you an overview of the basics and the confidence to fully customize your template!

all the sheets you'll find in the spreadsheet

Read Me First
Quarterly Content Planning & Prep
Monthly Content Creation
Monthly Content Sheets (Jan - Dec)
Past Content
Workflows

dETAILS SPECIFIC TO The Content Management Spreadsheet

A spreadsheet template to help you map out your process for planning, creating, and managing content, and then track it all from idea to publication!

WHAT IS IT?
WHO IS IT FOR?

Business owners, bloggers, or content managers who want a simple, step-by-step way to manage their marketing content.

"

I was able to map out my content plan for the entire quarter in just a few minutes—which is a HUGE time saver. I love having everything in one place. It's both beautiful AND so easy to use!

hannah allen

I think this is going to be one of the top tools I use in my business.

"

Do you feel like you are constantly spinning your wheels to do your job the best you can? I never thought I could so clearly view my goals big picture and in the day to day details so clearly. Sarah has completely taken away all stress of having to hold this information in my mind or starting from scratch each week on a blank piece of paper and laid it out perfectly. I wish I would have had this organization from the beginning.

Lauren Hurst

With intentionality, this will help me succeed easier than ever.

"

When Sarah launched her shop, I purchased the Content Management Spreadsheet and it's been huge for my business. 

julie painter

I'm now blogging, posting on Instagram, and being present in my social channels so much more than I was!

All purchases from the shop come with an in-depth video tutorial that will walk you step-by-step through how to use the template and customize it for your own business.

If you have additional questions, you can always reach out directly at shop@loveandspreadsheets.com.

01. how do I customize the templates?
answer:
02. WHAT IF I DON’T USE GOOGLE SHEETS?
answer:

No need to worry. While we only offer Google Sheets templates at this time, spreadsheet programs play nice with each other!

Depending on the template you purchase, there may be some minor formatting updates to make, but each template purchase comes with a video on how to convert your Google Sheets template for use in Microsoft Excel or Apple Numbers and make those adjustments.

03. Do you offer Excel or Numbers Templates?
answer:

At this time, we only offer templates for Google Sheets. However, if the demand becomes high enough, we will begin offering Excel and Numbers versions.

If you’d like to see a specific template (or all of them) offered for Microsoft Excel or Apple Numbers, please reach out and let me know!

You can reach out via my contact form or email shop@loveandspreadsheets.com.

04. What is your return policy?
answer:

Due to the digital nature of products in the Love & Spreadsheets shop, all purchases are non-returnable and non-refundable.

If, however, you are unsatisfied with your purchase in any way or are having issues customizing and using it in your business, please fill out the form on my contact page or send an email to shop@loveandspreadsheets.com.

05. Can you customize the template for me?
answer:

At this time, I do not offer customization of templates. I have done my best to create a template that is easy-to-use and easy-to-customize, and have included tutorials to give you confidence in customizing the spreadsheet template to your business and brand.

If you have any issues preparing your template for use, please reach out to shop@loveandspreadsheets.com.

06. Are the templates easy to use?
answer:

Yes! If you're brand new to using spreadsheets then there may be a bit of a learning curve, but I've got you covered there, too!

Every template purchase comes with a Spreadsheets 101 tutorial that will teach you the basics of using and customizing spreadsheets as a whole, along with an in-depth tutorial specific to your spreadsheet purchase showing you exactly how to use every sheet and feature.

07. what if i have issues with the template?
answer:

If you have issues of any kind with your template, don’t worry, friend! I’ve got you covered!

Email to shop@loveandspreadsheets.com detailing the exact issues you’re having and we’ll get things sorted out for your ASAP! Screenshots or screen shares will help me diagnose the issue that much faster, so the more info you can give, the better!

08. do you make custom spreadsheets?
answer:

During this season of life, I am unavailable for any custom work.

However, I am constantly working to create new products to add to the shop. If you’re looking for something specific you’d like to see there, send an email to shop@loveandspreadsheets.com to let me know!

09. THIS IS THE QUESTION?
answer:

Chocolate bar chocolate cake pastry danish liquorice icing soufflé gummi bears. Bonbon fruitcake jelly. Tiramisu biscuit marshmallow cupcake tiramisu sugar plum chocolate cake danish sweet roll. Dessert donut jujubes liquorice.

Powder cotton candy gummi bears caramels jelly beans jelly beans sesame snaps candy. 

10. THIS IS THE QUESTION?
answer:

Chocolate bar chocolate cake pastry danish liquorice icing soufflé gummi bears. Bonbon fruitcake jelly. Tiramisu biscuit marshmallow cupcake tiramisu sugar plum chocolate cake danish sweet roll. Dessert donut jujubes liquorice.

Powder cotton candy gummi bears caramels jelly beans jelly beans sesame snaps candy. 

11. THIS IS THE QUESTION?
answer:

Chocolate bar chocolate cake pastry danish liquorice icing soufflé gummi bears. Bonbon fruitcake jelly. Tiramisu biscuit marshmallow cupcake tiramisu sugar plum chocolate cake danish sweet roll. Dessert donut jujubes liquorice.

Powder cotton candy gummi bears caramels jelly beans jelly beans sesame snaps candy. 

make major marketing progress

with the content management spreadsheet

get it now

join and save

Get 10% off your first order

Get 10% off your first Love & Spreadsheets purchase! Pop your name and email below to instantly get your code.

By joining, you'll get 10% off and stay in the know!