SPREADSHEETS FOR BUSINESS

the business maintenance spreadsheet

Have you ever woken up in a cold sweat, wondering if you remembered to file your estimated taxes on time?

Ever felt like your inquiries suddenly tanked and you have no idea why? Or freaked out because an email or blog post didn’t go out on time, or worse, went out when it wasn’t supposed to?

What if there was a way to make all of those situations disappear?

A way to feel confident that all those little admin, backend, and behind-the-scenes tasks that so easily fall through the cracks are taken care of, giving you the freedom and confidence to be creative, spontaneous, and focus on the things you love?

full product details

THE BUSINESS MAINTENANCE SPREADSHEET CAN GET YOU THERE.

add to cart

$77

template features

fully customizable

Your Google Sheets template is fully customizable and ready for you to make it your own! Update brand colors, workflows, and more to make it fit your unique business!

conversion tutorials

Not a Google Sheets person? No problem! Your template purchase comes fully equipped with step-by-step instructions on how to convert it to Microsoft Excel or Apple Numbers.

lifetime customer support

Got a question about how a specific feature works? Template doing something that doesn't look right? Send an email day or night and we'll get your questions answered in a snap!

step-by-step video tutorial

Get the full benefit of your spreadsheet template from day one with a step-by-step, in-depth tutorial that walks you through every page and every feature so you can jump right in, spreadsheet maven or not!

spreadsheets 101

Whether you’re a spreadsheets newbie, or just want a quick refresher before diving in, the Spreadsheets 101 tutorial gives you an overview of the basics and the confidence to fully customize your template!

all the sheets you'll find in the spreadsheet

Read Me First
Monthly Duty Day
Quarterly CEO Day
Annual Refresh
Maintenance Processes

Details Specific to the Business Maintenance Spreadsheet

A spreadsheet template designed to help you map out the step-by-step process for annual, quarterly, monthly, and weekly maintenance tasks to keep your business running like a well-oiled machine!

WHAT IS IT?
WHO IS IT FOR?

Business owners who want to consistently keep the backend of their business in tip-top shape.

"

I was feeling overwhelmed trying to manage everything and did not know how to stop carrying this feeling of drowning. Sarah has outdone herself creating this content, allowing you to solely focus on your business. Now I have the tool to simplify and enjoy my work again. I cannot thank you enough!

Lauren Hurst

I have been searching for a tool like this for years and I have finally found it.

"

It covers tons of tasks to check off for keeping your business organized and updated each month, quarter and year.

lauren black

Sarah truly thought of everything for the The Business Maintenace Spreadsheet.

"

I don't have to wonder if I forgot something, and this spreadsheet will make my business run more smoothly because I'm able to keep track of everything each month. I also love that there's a place to keep track of monthly, quarterly, and yearly statistics—having everything in one place means that I'll actually use it!

Hannah Allen

It's so  helpful to have everything I need to do on a "duty day" laid out clearly.

All purchases from the shop come with an in-depth video tutorial that will walk you step-by-step through how to use the template and customize it for your own business.

If you have additional questions, you can always reach out directly at shop@loveandspreadsheets.com.

01. how do I customize the templates?
answer:
02. WHAT IF I DON’T USE GOOGLE SHEETS?
answer:

No need to worry. While we only offer Google Sheets templates at this time, spreadsheet programs play nice with each other!

Depending on the template you purchase, there may be some minor formatting updates to make, but each template purchase comes with a video on how to convert your Google Sheets template for use in Microsoft Excel or Apple Numbers and make those adjustments.

03. Do you offer Excel or Numbers Templates?
answer:

At this time, we only offer templates for Google Sheets. However, if the demand becomes high enough, we will begin offering Excel and Numbers versions.

If you’d like to see a specific template (or all of them) offered for Microsoft Excel or Apple Numbers, please reach out and let me know!

You can reach out via my contact form or email shop@loveandspreadsheets.com.

04. What is your return policy?
answer:

Due to the digital nature of products in the Love & Spreadsheets shop, all purchases are non-returnable and non-refundable.

If, however, you are unsatisfied with your purchase in any way or are having issues customizing and using it in your business, please fill out the form on my contact page or send an email to shop@loveandspreadsheets.com.

05. Can you customize the template for me?
answer:

At this time, I do not offer customization of templates. I have done my best to create a template that is easy-to-use and easy-to-customize, and have included tutorials to give you confidence in customizing the spreadsheet template to your business and brand.

If you have any issues preparing your template for use, please reach out to shop@loveandspreadsheets.com.

06. Are the templates easy to use?
answer:

Yes! If you're brand new to using spreadsheets then there may be a bit of a learning curve, but I've got you covered there, too!

Every template purchase comes with a Spreadsheets 101 tutorial that will teach you the basics of using and customizing spreadsheets as a whole, along with an in-depth tutorial specific to your spreadsheet purchase showing you exactly how to use every sheet and feature.

07. what if i have issues with the template?
answer:

If you have issues of any kind with your template, don’t worry, friend! I’ve got you covered!

Email to shop@loveandspreadsheets.com detailing the exact issues you’re having and we’ll get things sorted out for your ASAP! Screenshots or screen shares will help me diagnose the issue that much faster, so the more info you can give, the better!

08. do you make custom spreadsheets?
answer:

During this season of life, I am unavailable for any custom work.

However, I am constantly working to create new products to add to the shop. If you’re looking for something specific you’d like to see there, send an email to shop@loveandspreadsheets.com to let me know!

09. THIS IS THE QUESTION?
answer:

Chocolate bar chocolate cake pastry danish liquorice icing soufflé gummi bears. Bonbon fruitcake jelly. Tiramisu biscuit marshmallow cupcake tiramisu sugar plum chocolate cake danish sweet roll. Dessert donut jujubes liquorice.

Powder cotton candy gummi bears caramels jelly beans jelly beans sesame snaps candy. 

10. THIS IS THE QUESTION?
answer:

Chocolate bar chocolate cake pastry danish liquorice icing soufflé gummi bears. Bonbon fruitcake jelly. Tiramisu biscuit marshmallow cupcake tiramisu sugar plum chocolate cake danish sweet roll. Dessert donut jujubes liquorice.

Powder cotton candy gummi bears caramels jelly beans jelly beans sesame snaps candy. 

11. THIS IS THE QUESTION?
answer:

Chocolate bar chocolate cake pastry danish liquorice icing soufflé gummi bears. Bonbon fruitcake jelly. Tiramisu biscuit marshmallow cupcake tiramisu sugar plum chocolate cake danish sweet roll. Dessert donut jujubes liquorice.

Powder cotton candy gummi bears caramels jelly beans jelly beans sesame snaps candy. 

keep your business running like a well-oiled machine

with the business maintenance spreadsheet

get it now

join and save

Get 10% off your first order

Get 10% off your first Love & Spreadsheets purchase! Pop your name and email below to instantly get your code.

By joining, you'll get 10% off and stay in the know!